x

Blogi

Täynnä värejä...

Kirjoittanut:
...tärkeintä on valita ”talon aihe” sekä sille sopivat värit ja materiaalit. Tämän ilmavan DOMESI-yrityksen rakentaman puurakennuksen aiheeksi valittiin kesäloma. Ilma, aurinko, lintujen laulu, kerrassaan loppumaton romantiikka. KATY suunnitteli tämän talon pastellinsävyisissä luonnon väreissä. Jo alusta asti aikomuksemme oli käyttää koko talossa ROO ALBAmalliston posliinikytkimiä, jotta ne kävisivät yhteen valkoisten ovien ja kokonaisen seinän muodostavien - näyttävien ikkunankarmien kanssa. Mutta... eräänä kauniina aamuna KATY heräsi ja näki VÄRIT, minkä vuoksi hän päätti kuitenkin käyttää DECORUS-sarjan värivalikoimaa.
Olohuoneeseen, jonka näkyvin kohta on siniharmaa lattia, hän valitsi ROO LIVORin.  Keittiönurkassa, jossa tilaa hallitsevat valkoiset puhtautta merkitsevät kohdat (keraaminen keittiöallas, valot, liesituuletin ja iso ikkuna työtason yläpuolella), hän korosti posliinin puhtautta ROO ALBA-kytkimiä ja pistorasioita käyttäen. Talossa on kaksi makuuhuonetta. Toiseen niistä on valittu tummat maanläheiset sävyt, joihin ROO LUCIDUM sopii mainiosti. Se yhdistää kaikki sisustusesineet matoista ja vuodevaatteista kuparinvärisiin kattovaloihin. Vaalea makuuhuone myrskytaivaan värisine lattioineen vaati väriseurakseen ROO COLUMBA -kytkimen. Kylpyhuoneen hallitseva väri on hellä harmaa, jonka tehtävänä on korostaa kahta sisätilan aarretta – käsin maalattua meksikolaista LA GARTIJA -pesuallasta ja KATY PATYn ROO ALBAkytkintä.
ROO-malliston sisältämät retrovivahteet täydentävät yksinkertaista pohjoismaista tyyliä, joka jotenkin kuuluu puurakennuksiin.  DECORUS-sarjan VÄRIT loistavat ihanasti puun hunajanvärisellä pinnalla. KATY PATYn  posliinikytkimet ja pistorasiat eivät tarkoita „välttämätöntä pahaa“ eivätkä ne pilaa koko sisätilan yhdenmukaistettua ilmettä – päinvastoin: ROO-tuotteet ovat sisustusesineitä, jotka tuovat mieleen muistoja ja hymyä. KATYpitää tarinoista ja tällä, kuten muillakin taloilla, on oma tarinansa.
Riippumatta siitä, oletko itse mukana talosi tarinan alussa vai jatkatko sitä, tai rakennatko uutta vai korjausrakennatko vanhaa, älä tukahduta rakennuksesi ja asuinpaikkasi tarinoita. Toimi päinvastoin ja vahvista niitä. Saat siitä varmasti kiitosta. Nämä tarinat ovat kotisi ja elämäsi tarinoita.
Saitko aikaan jotakin, josta olet iloinen? Jos sait sen aikaan KATY PATY -kytkintä käyttäen, olemme tästä innoissamme! Näytä saavutuksesi! Jaa se vaikkapa koko maailman kanssa! :)
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina