x

Blogi

Miksi posliinikytkin?

Kirjoittanut: PATY
lisää
 

Täynnä värejä...

Kirjoittanut:
Ilma, aurinko, lintujen laulu, kerrassaan loppumaton romantiikka. KATY suunnitteli tämän talon pastellinsävyisissä luonnon väreissä. Jo alusta asti aikomuksemme oli käyttää koko talossa ROO ALBA-malliston posliinikytkimiä, jotta ne kävisivät yhteen valkoisten ovien ja kokonaisen seinän muodostavien näyttävien ikkunankarmien kanssa. Mutta...
 
lisää
 

Puurakennus – Arkki

Kirjoittanut: PATY

Tämä puurakennus rakennettiin Prahan laitamille. Sen energiavaatimus käyttöveden lämmitys mukaan lukien on uskomattomat 0,9 tonnia puupellettejä vuodessa. Tämä johtuu siitä, että aurinkopaneeli ei ole vielä käytössä. Kun aurinkopaneeli otetaan käyttöön, vain muutama pellettikilo vuodessa riittää. Rakennuksen yleinen erikoisuus on se, että sisätiloissa on käytetty 55 tonnia paljasta betonia. Rakennuksella on täten valtava kapasiteetti lämmön varastoimiseen. Vertailun vuoksi tämä vastaa 2 000 varastointilämmittimen käyttöä. 

Tässä rakennuksessa on 156 posliinikytkintä ja pistorasiaa. Niiden väriksi valittiin Grisea, eli grafiitinharmaa. Se korostaa ihanasti sisätilojen muotoilua. 

lisää
 

Väritemppuja kytkimillä ja pistorasioilla

Kirjoittanut: Jana Ledecká

Älä pelkää värejä. KATY PATYn posliinikytkimillä saat jokaisen sisätilan loistamaan. Värisarjat on suunniteltu niin, että sarjan värit ovat täydellisessä sopusoinnussa ja sopivat ihanasti yhteen. Voit jopa käyttää yhden sarjan kaikkia värejä samassa huoneessa.

lisää
 

Video valmistuksesta

Kirjoittanut: PATY

Video suoraan posliinin valmistuksesta. Kurkista vanhojen mestareiden valmistussalaisuuksiin.

lisää
 
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina